Laten we het beestje gewoon bij de naam noemen

Zaterdag 1 april zetten we seks en seksualiteit in de schijnwerpers. We gaan erover praten, lachen, dansen, spelen, maken, informeren laten zien en horen.

Bijna iedereen praat erover, doet het (of juist niet) en heeft er een mening over: seks. Tegelijkertijd is seks een taboe; iets waar we niet al te kwetsbaar en open over durven praten.

In samenwerking met InDifferent organiseren we Laten We Het Beestje Gewoon Bij De Naam Noemen. Een minifestival voor jonge mensen rond seks (en alles wat ermee te maken heeft): met een programma dat focust op het bespreekbaar maken van seks, seksualiteit en gender, plezier, taboes en het ontkrachten van hardnekkige mythes. Met workshops, voorstellingen, performances, films, gesprekken, vragenuurtjes, podcasts en meer.

Doe mee, vraag, kijk, luister, leer, geniet en doe vooral waar je je fijn bij voelt. Open, in vrijheid en schaamteloos. Laagdrempelig, inclusief en divers voor iedereen die interesse heeft in seks en seksualiteit. En laten we het beestje gewoon bij de naam noemen

Met onder andere: De Grote Kutshow, Jules Christopher, Seksuologen Met Twee, kunstenaar en Kunstbende coach Jesse van den Berg, kutkunst van Strapats, Nu Mijn Borsten Eraf Zijn Kunnen We Dichter Tegen Elkaar Liggen door Caro Ilias, Jong & Out, AB Chest vertelt over seks in stripverhalen en Sarah Sugar komt performen.

Rainbow Collective is aanwezig met het interactieve ‘WAT DENK JE NU ÉCHT VAN LHBTIQA+?’ STEMHOKJE, Maxime Essers studeerde af op ‘zin in seks’, Deborah Seymus – journalist en schrijfster van Vijftig Piemels Later – vertelt over haar boek en ervaringen.

En voor de liefhebbers van film: we hebben een prikkelend ‘Sexy Shorts’ filmprogramma door Go Short en samen met actrice Damaris de Jong gaan we kijken naar en babbelen over Follow De Soa.

Bij Collectief Halfnaakt kun je terecht voor supertoffe workshops en doe-dingen en loop ook eens binnen bij de drag make-up workshop van Derk Over. InDifferent maakt een live podcast van het event.

Plaatjes komen van de DJ-set van Two Brothers From Another Mother en Babs treedt op, dus gegarandeerd diepgang op de dansvloer. En nog veel meer, dus houd onze socials in de gaten!

Toegang is gratis, maar meld je wel even aan, wel zo handig.

Voor de liefhebbers van ‘n blokkenschema – > vind je hier!

Laten We Het Beestje Gewoon Bij De Naam Noemen wordt georganiseerd in het kader van de Gelderse Vrijheidsdagen en is tot stand gekomen in samenwerking met InDifferent en mede mogelijk gemaakt door gemeente Arnhem, Rijnbrink en de provincie Gelderland.

❤️ 🧡 💚 🌈 ‼️

zaterdag 1 april 2023 | 19:00 - 23:45
Rozet Centrum
Gratis
Inschrijven activiteit
Laten we het beestje gewoon bij de naam noemen