Vrijheidsmaaltijd 2023 – soep & spelen met Ricciotti Ensemble

Leven in vrijheid, de vrijheid om te zijn wie je wil zijn, mag geloven wat je gelooft, de vrijheid om niet te geloven, vrijheid om te denken wat je wil denken en mogen houden van wie je maar wil houden. Die vrijheid vieren we en delen we. Samen. Met het een heerlijke vrijheidssoep en een concert van het Ricciotti Ensemble.

Het Ricciotti Ensemble bestaat uit 43 jonge enthousiaste professionele en amateurmusici en spelen voor mensen die om welke reden dan ook niet of nauwelijks met live symfonische muziek in aanraking komen. Op straat, in het asielzoekerscentrum, in verzorg- en verpleeghuizen, in het vliegtuig of de gevangenis, binnen of buiten; het Ricciotti ensemble speelt overal en voor iedereen symfonische muziek.

Ricciotti’s Expeditie NL komt op maandag 8 mei naar Rozet voor een prachtig concert op ons dakterras. Vier met ons mee. Met bekenden, nieuwe vrienden en nieuw te ontmoeten gelijkgestemden. En neem iemand mee waarvan je denkt: ja, met die persoon ga ik deze vrijheden vieren. Wees welkom op ons dakterras en eet, deel en geniet.

Deelname is gratis een vrijwillige bijdrage is mogelijk op de dag zelf. Smakelijk genieten!

Fotocredits: Wout Nooitgedagt

 

Socials Ricciotti ensemble:

8 mei 2023 | 18:00 - 21:30
Rozet Centrum - Dakterras
Gratis
Inschrijven activiteit
Vrijheidsmaaltijd 2023 – soep & spelen met Ricciotti Ensemble