StadsWoud (7+) – een audio-avontuur over de natuur en je thuis voelen in de stad.

In het audio-avontuur StadsWoud neemt Flore je, samen met het hond Snowy mee op pad, dwars door de Arnhemse binnenstad. 

Wat als je net verhuisd bent van het platteland naar de stad? En als dan ook nog eens je poes ontsnapt?! In het audio-avontuur StadsWoud neemt Flore je, samen met het hond Snowy mee op pad, dwars door de Arnhemse binnenstad. 

Maar waar gaat een buitenkat naar toe, midden in de stad? Ook voor Flore is het even wennen in haar nieuwe omgeving. Onderweg ontmoet ze echte stadsbewoners, zoals de snoek, de slechtvalk, en zelfs het Arnhems Meisje. Kunnen zij haar vertellen hoe je hier kunt overleven?

StadsWoud is een ontdekkingstocht over een wereld waarvan je niets vermoedt.

Over meebuigen als het riet, over je aanpassen, over kerkrotsen, over nacht-oren en over je thuis voelen.

Vanaf 22 maart kun je de route via je eigen smartphone (of die van je ouders) beleven. Scan de code in Rozet Centrum en ga van start!

Wandelend, kijkend, luisterend
Al wandelend, kijkend en luisterend neemt hoofdpersoon Flore je, via je eigen smartphone (of die van je ouders), als een echte ‘natuurvaarder’ mee op avontuur.

Hanneke & Jonas: ‘In elk hoekje en gaatje is wel weer iets anders te ontdekken. Maar je moet er wel oog voor krijgen. Vleermuizen die over hun nachtelijke snelweg razen, de klokjesbloem en haar eenkennige bewoner, Wallie de snoek die zich in de Jansbeek schuilhoudt, en het beerdiertje op de kerk; met StadsWoud willen we kinderen midden in de stad laten zien dat de natuur overal aanwezig is. En dat het belangrijk is deze een plek te gunnen, juist nu de aardbol steeds voller wordt gebouwd’.

Tot en met april 2024
Rozet
€ 3,00
Inschrijven activiteit
StadsWoud (7+) – een audio-avontuur over de natuur en je thuis voelen in de stad.