Anna Hendrix – Happy Valley

Hoe ziet het leven eruit na de dood en wat is het proces van reïncarnatie? Happy Valley is geïnspireerd door mensen die ooit een bijna-doodervaring hebben meegemaakt.

Over de kunstenaar

Anna Hendrix

Hallo, ik ben Anna Hendrix! Mijn passie ligt in het creëren van werelden en de nieuwsgierigheid om het onbekende te ontdekken. Of deze omgevingen of werelden nu op aarde zijn of daarbuiten. Met mijn werk laat ik het innerlijke kind, dat in ons allemaal leeft, spelen.


Over de tentoonstelling

Bij deze bijna-doodervaringen vind ik het interessant wat mensen zien, ervaren en volgen. Deze bijna-doodverhalen heb ik vertaald naar een “bloementuin” en de levenscycli van deze bloementuin als een metafoor van leven, dood en wedergeboorte. Het is een plek van transitie waar we onze reis blindelings “kunnen” volgen naar het juiste zaad, dat later zal worden onthuld als een nieuw hoofdstuk in het leven.

Het werk is een installatie, binnen deze installatie een bloementuin en een vliegenzapper, die een plek vertegenwoordigt waar we onszelf kunnen afvragen wie wij zijn, waar we vandaan komen en waarom we een Aardse ervaring hebben.

Lees meer
Lees minder

Foto's en video's