Studenten ArtEZ – I’m here / Here I am

Eenendertig eerstejaarsstudenten van ArtEZ Arnhem, met verschillende achtergronden in nationaliteit en cultuur, ontwierpen een individuele vlag binnen het thema: ‘I'm here / here I am'.

Over de kunstenaar

Studenten ArtEZ Arnhem - I'm here / Here I am

Eerstejaarsstudenten van ArtEZ Anhem, met verschillende achtergronden, ontwierpen een individuele vlag binnen het thema: ‘I’m here / here I am’.


Over de tentoonstelling

Eenendertig eerstejaars studenten Grafische Vormgeving van ArtEZ Arnhem – met maar liefst 16 nationaliteiten en 12 talen of dialecten onder hen – ontwierpen een individuele vlag binnen het thema: ‘I’m here / here I am’.

In deze vlaggenparade zie je de individualiteit, maar juist ook de gelijkenissen van de studenten in een collectieve installatie. In dit gesamtkunstwerk komt een veelheid aan onderwerpen aan bod, allemaal met een persoonlijke insteek.

In een korte periode van 2 weken werd de vlaggenparade-installatie en -publicatie ontwikkeld en gezamenlijk geproduceerd. Deze publicatie geeft meer zicht op het concept en het ontwerp van elk van de vlaggen. De expositie wordt op 10 februari gepresenteerd bij Rozet, en is te bezichtigen tot en met mei 2023.

Met speciale dank aan: De Digitale Drukkerij (Walter, Sjoerd en Nicole), de Riso-printer, Maaike van Neck, Patricia Bosveld, Huub de Lang, De Houtworkshop, Rozet (Xavier Teerling & Astrid Albers), Spaces & Systems – 2023tutor: Karin Mientjesartez – grafisch ontwerp, Arnhem.

Lees meer
Lees minder

Luisteren


Foto's en video's